Uitblinker Mata erg tevreden over het indrukwekkende parcours van Club Brugge

Hannes Van Gael Pierre Ghislain
Hannes Van Gael en Pierre Ghislain vanuit Moeskroen
| 5 reacties
Uitblinker Mata erg tevreden over het indrukwekkende parcours van Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge deed wat het moest doen op het veld van Moeskroen. De competitieleider liet het zelf na om met een hogere score naar Brugge terug te keren en gaf uiteindelijk maar een kans weg. Niets dan tevreden gezichten bij blauw-zwart, ook bij Clinton Mata.

Moeskroen kondigde zich nochtans aan als een erg lastige opdracht. "Klopt, want in de eerste helft hadden we het niet onder de markt", liet Mata vrijdagavond optekenen. "In de tweede helft vonden we de ruimtes en de vrije man wel makkelijker", aldus de verdediger die alweer een beresterke partij speelde.

Geen denderende eerste helft dus van blauw-zwart, al slaagde het er zelf wel in om Moeskroen te neutraliseren. "We kenden hun sterktes en die wisten we er goed uit te halen. Ze creëerden dus nauwelijks mogelijkheden."

Het resultaat: een indrukwekkende balans van 26 op 30 in de Jupiler Pro League en een ongeslagen parcours in de Champions League. Het gaat dus zeer vlot voor de West-Vlamingen. Te vlot? "De coach zet ons voor elke match op scherp waardoor we niet op onze lauweren gaan rusten. Onze groep is volwassen genoeg om op dit rechte pad te blijven", besloot 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties