Eindelijk felicitaties voor Thibaut Courtois! "Hij speelde de twijfels van zich af"

Arjen T'Sjoen
| 2 reacties
Eindelijk felicitaties voor Thibaut Courtois! "Hij speelde de twijfels van zich af"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije weken waren de supporters van Real Madrid het beu met Thibaut Courtois. De Rode Duivel pakte geen punten voor de club en werd zelfs uitgefloten. Tegen Galatasaray pakte hij uit met enkele knappe reddingen.

Komt het dan toch nog allemaal goed met Thibaut Courtois? De Limburger werd gisterenavond tot man van de match verkozen na een uitstekende wedstrijd tegen Galatasaray. "Hij speelde de twijfels van zich af. Met zijn uitstekende saves zorgde hij ervoor dat Real Madrid de drie punten kon pakken", publiceerde Marca

"Zijn dubbele redding op de poging van Andone en die op het schot van Belhanda tonen waarom hij ooit verkozen werd tot de Beste Doelman van de Wereld. Het waren geen onmogelijke reddingen, maar ze zullen de defensie en hemzelf wel weer vertrouwen geven. Zo een wedstrijd had hij dit seizoen nog niet gespeeld."

Ook Mundo Deportivo feliciteerde de ex-doelman van Racing Genk: "Hij liet eindelijk het beste van zichzelf zien. Eindelijk was hij beslissend voor Real Madrid." Courtois was na afloop tevreden: "Bij mij waren er geen twijfels. Ik concentreer me dan ook liever op de constructieve commentaar, ik ben blij met mijn prestatie van vanavond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties