Collins Fai over de concurrentie: "Ik dacht er niet aan om te vertrekken..."

Nils Wens
| 3 reacties
Collins Fai over de concurrentie: "Ik dacht er niet aan om te vertrekken..."
Foto: © photonews

Door de komst van Vojvoda en Gavory heeft de rechtsback twee nieuwe concurrenten. Hoewel hij eerst op de bank zat, scoort de speler uit Kameroen nu wel punten. Hij dacht ook niet aan vertrekken.

Collins Fai moest hard werken om weer een basisplaats te krijgen. Hij stond in de basis tegen Antwerp en tegen Genk. Ook tegen Frankfurt speelde hij ten koste van Vojvoda. Fai moest Kostic in bedwang houden. 

"Ik ben blij om meer speeltijd te krijgen, maar ik ben ook beter aan het worden in fysiek opzicht. De transfers waren in het belang van het team. De club heeft veel aangekocht omdat we vorig seizoen problemen hadden met de blessures. Nu is het aan ons om alles te geven als we op het veld zijn."

"De concurrentie is goed, het helpt zowel de speler als het team om vooruitgang te boeken. En bij Standard moet je doelen stellen en vechten voor je plaats, je kunt geen seizoen beginnen in de wetenschap dat je de basisspeler bent".

Onze ploeg is dit seizoen sterker

De voormalige speler van Dinamo Boekarest is al bijna vier jaar bij de Rouches. Ook in de vorige zomer wilde hij niet vertrekken. "Nee, ik dacht er niet aan om weg te gaan, ik had het niet in mijn hoofd. Vorig jaar hadden we een goede competitie, ik wachtte dit seizoen om te zien wat we konden doen, en we moeten toegeven dat het team er nog beter uitziet".

"Natuurlijk heeft elke speler de ambitie om van het ene niveau naar het andere te gaan en in een grotere competitie te spelen. Hoe lang wil je nog blijven? Ik heb hier een contract en het enige waar ik aan kan denken is spelen. Als er een goede gelegenheid zich voordoet en het is het juiste moment voor de club en mij, dan zullen we het bespreken. Maar daar maak ik me geen zorgen over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties