Blessuregolf Anderlecht, nu ook Trebel geopereerd: "Dit is niet de schuld van de medische staf"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 7 reacties
Blessuregolf Anderlecht, nu ook Trebel geopereerd: "Dit is niet de schuld van de medische staf"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrien Trebel is de laatste in het lange lijstje van geblesseerden bij Anderlecht. De middenvelder werd woensdag geopereerd aan de knie, maar zou niet lang out zijn. "Normaal is hij na de interlandbreak terug."

Najar, Sandler, Kompany, Gerkens, Bakkali, Nasri, Dimata, Luckassen... Je kan er bijna een elftal mee samenstellen. Logischerwijze werd er aan Frank Vercauteren gevraagd of er een probleem bij de medische staf zit. Daar werd vorig seizoen nog flink in gesnoeid.

"Twee blessures zijn al te veel voor mij", zuchtte Vercauteren. "Dan ga ik me al vragen stellen. Maar niet over één persoon of één departement, maar wel over wat we allemaal fout doen. Dit is niet de verantwoordelijkheid van één persoon. Belasten we ze te veel op training? Doen we de juiste dingen? Zijn sommigen te snel teruggekomen?"

Bij sommigen duurt de revalidatie wel lang. Zoals bij Vincent Kompany. "Kompany zal niet voor morgen of zondag zijn", bevestigde Vercauteren. "We gaan hem enkel brengen als hij volledig fit en gezond is. Dan kan dat nog iets langer duren ja."

Sandler is een probleem dat al sluimert van vorig seizoen. Ook hij zal er zeker nog niet bij zijn. Chadli wordt wel verwacht voor zondag tegen Cercle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties