Cyriel Dessers eens te meer gevierde man bij Heracles

Cyriel Dessers is bezig aan een uitstekend seizoen. In de Eredivisie scoorde hij al vijf keer. Ook in het nationale bekertoernooi was hij vanavond weer van levensbelang voor zijn club Heracles Almelo.

Heracles nam het vanavond op eigen (kunstgras)veld op tegen RKC Waalwijk. Het werd in een spektakelrijke partij 4-3 voor de thuisploeg.

Cyriel Dessers scoorde het openingsdoelpunt na zeven minuten. In het begin van de tweede helft scoorde de 24-jarige ex-spits van Lokeren de 3-2. RKC kwam nog langszij, maar Heracles scoorde twintig minuten voor tijd de winnende treffer.

Dessers stond bij Heracles negentig minuten tussen de lijnen, net als Dario Van Den Buijs. Anas Tahiri (ex-Lierse) en Hannes Delcroix, die door RKC van Anderlecht gehuurd wordt, maakten de wedstrijd vol voor de club uit Waalwijk.