Marco Ilaimaharitra beslissend in Oostende: "Niet echt een assist"

Nils Wens vanuit Oostende
| 0 reacties
Marco Ilaimaharitra beslissend in Oostende: "Niet echt een assist"
Foto: © photonews

In een moeilijke wedstrijd heeft de centrale middenvelder zijn bijdrage geleverd aan de overwinning door de beslissende pass te geven waarmee Charleroi in Oostende kon winnen. Maar hij is het daar niet helemaal mee eens.

Kaveh Rezaei's doelpunt alleen al vat Charleroi's wedstrijd in Oostende samen. De Zebra's speelden bijna een uur met een man minder en ze werden in de tweede helft in het nauw gedreven. Ze hebben op het juiste moment gewacht om toe te slaan.

Dankzij Marco Ilaimaharitra's goede recuperatie voor zijn rechthoek, was Kaveh Rezaei in staat om met de bal het veld over te steken. Hij kwam oog in oog met Dutoit en de spits liet deze kans niet liggen.

We hebben gewonnen dankzij onze mentaliteit en ons karakter

"Het zal worden beschouwd als een assist, maar voor mij is het niet echt een assist', lacht de carolo- middenvelder. "Ik geef alles om de bal terug te krijgen en dan komt hij bij Kaveh aan. Maar eerlijk gezegd, hij doet veel meer dan 50% van het werk."

Assist of niet voor Marco Ilaimaharitra, de drie punten waren het belangrijkste. "We bleven doorgaan, we gingen op zoek naar deze drie punten op karakter en dat is alles wat we moeten onthouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties