Reactie De Ridder geniet van invalbeurt met fraai einde: "We kunnen gelijke tred houden met ploegen bovenaan"

De Ridder geniet van invalbeurt met fraai einde: "We kunnen gelijke tred houden met ploegen bovenaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden veert weer op. Het ging even door een moeilijke periode, maar die lijkt achter de Truienaars te liggen met een 4 op 6 tegen AA Gent en KV Mechelen. Vooral voor de invallers was het genieten in het AFAS-stadion, zo ook voor Steve De Ridder.

De ex-speler van Lokeren ziet er het bewijs in dat de Kanaries de toppers wel degelijk het vuur aan de schenen kunnen leggen. "We kunnen gelijke tred houden met de ploegen die bovenin staan. Dat hebben we al tegen Gent en Standard getoond."

Dit is een fantastische overwinning 

Het zag er in Mechelen nochtans wel een tijdje naar uit dat het helemaal anders zou uitdraaien. "We hadden een moeilijke eerste helft. Je voelde al even voor de 1-0 dat de tegentreffer er zat aan te komen. Chapeau voor iedereen dat we het nog konden keren. Dit is een fantastische overwinning."

Sint-Truiden leek toe te slaan op het moment dat KVM zich in slaap liet wiegen. "Je moet die momenten pakken. Zij moeten dit maar analyseren. Wij moeten ons eigen ding doen." Voor De Ridder smaakte het zoet: hij viel in na driekwart wedstrijd en nadien boog STVV de situatie nog om. "Als de trainer je inbrengt, moet je er het beste van maken. Dat hebben we het laatste halfuur zeker gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties