Belhocine meer dan tevreden met de 'wederopstanding' van zijn spits: "Daarvoor was hij al top"
Pierre Ghislain
Pierre Ghislain
| 1 reacties

Belhocine meer dan tevreden met de 'wederopstanding' van zijn spits: "Hij was al top"

Belhocine meer dan tevreden met de 'wederopstanding' van zijn spits: "Daarvoor was hij al top"

Hij heeft even geduld moeten uitoefenen op de invallersbank, maar bij zijn eerste basisplaats voor Charleroi was Kaveh Rezaei meteen beslissend. Dat was meteen de bevestiging dat er ook de volgende weken op hem gerekend kan worden.

Tegen Moeskroen kreeg Kaveh Rezaei enkele goede mogelijkheden om zijn eerste veldgoal sinds 12 augustus 2018 te maken, maar hij moest er nog enkele dagen langer op wachten. "Dat komt ook omdat Jean Butez een erg goede match speelde tegen ons", aldus de Iraanse aanvaller.

"Een buitengewone mentaliteit"

Het doelpunt was er, maar in feite had Rezaei dat niet nodig om het vertrouwen van zijn coach te winnen. Integendeel. "Hij kwam bij de club met een gebrek aan ritme, maar we wisten dat hij heel snel belangrijk ging worden voor ons", legde trainer Karim Belhocine uit.

En belangrijk was Rezaei. Ook al voor zijn beslissende goal tegen KV Oostende. "Vorige week zei iemand tegen me: 'Kaveh heeft alleen nog een doelpuntje nodig om weer helemaal top te zijn'. Ik antwoordde dat hij al top was. Hij helpt ons veel, creëert openingen en geeft beslissende passes..."

En daar stopte de lofbetuiging van Belhocine aan het adres van zijn Iraanse aanvaller niet. "Hij doet zijn werk in het offensieve compartiment en hij draagt verdedigend zijn steentje bij. Hij heeft een buitengewone mentaliteit en ik hoop dat zijn eerste competitiegoal slechts een begin is." Charleroi heeft er alvast een wapen bij in de strijd om play-off 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties