Reactie Depoitre kent zijn nieuwe maatje al: "Ik wist dat hij die bal daar ging krijgen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 0 reacties
Depoitre kent zijn nieuwe maatje al: "Ik wist dat hij die bal daar ging krijgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een goal van hemelse makelij mag je ze wel noemen, die van Laurent Depoitre tegen Gent. Een hakje van David, een KDB-pass van Odjidja en een afwerking in één tijd van 'The Beast' himself. En zeggen dat Depoitre nog steeds niet 100 procent is.

Depoitre maakte daarmee zijn misser van tegen STVV goed. "Ik wist dat Odjidja die bal daar ging droppen. Op het moment dat hij de bal kreeg, vroeg ik hem aan de tweede paal en met Odjidja weet je dat die gaat komen", knikte hij. "Mijn afwerking was zeker ook wel niet slecht."

Gent buitte daarna zijn lengtevoordeel uit. "Ja, we zijn wel wat groter en konden die lange ballen versturen. Je moet gebruik maken van je kwaliteiten. We hadden toch wel ook kansen en dit gelijkspel is dan ook verdiend", vond Depoitre.

En nu fit worden, want dat is een werk van lange adem blijkbaar. "Ik heb last van verschillende kwaaltjes, maar die knie is het ergste. Ik probeer zoveel mogelijk rust te nemen. Het valt wel mee eens je opgewarmd bent, maar het blijft toch hinderlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties