Belgische verdediger mikt op een plaatsje bij de Rode Duivels en Euro 2020

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 10 reacties
Belgische verdediger mikt op een plaatsje bij de Rode Duivels en Euro 2020

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Kabasele heeft zijn plek in de basis bij Watford heroverd en maakt er geen geheim van dat hij als een van de 23 Belgen naar het EK wil in 2020. De weg is wel nog lang, weet hij.

Hij begon het seizoen op de bank, maar ondertussen heeft hij zijn plek in het hart van de Watford-defensie weer ingenomen. Nu hoopt hij zich in de kijker te spelen van bondscoach Roberto Martinez.

"Het EK? Dat is een doel voor alle spelers die in aanmerking komen voor een selectie. Iedereen droomt van een plaats bij de 23 en dat zou wel eens de grootste zegen voor deze gouden generatie kunnen zijn", legt de voormalige verdediger van Genk uit bij RTBF.

Ik probeer mezelf te bewijzen voor de bondscoach. 

Nog een reden te meer om te schitteren bij Watford voor de Belgische verdediger. "Die selectie is waar ik naar toe werk. Ik probeer mezelf te bewijzen voor de bondscoach en hem te overtuigen om me in zijn definitieve selectie op te nemen."

Kabasele werd meermaals opgeroepen door Martinez en kwam twee keer aan spelen toe in het shirt van de Belgische nationale ploeg. Nu wacht hij al meer dan een jaar op een nieuwe selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties