"Dat de VAR niet werkte? Kan eigenlijk niet" en "Sommigen hebben hem blijkbaar nodig": Gent en Standard reageren na VAR-gedoe

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Gent
| 15 reacties
"Dat de VAR niet werkte? Kan eigenlijk niet" en "Sommigen hebben hem blijkbaar nodig": Gent en Standard reageren na VAR-gedoe
Foto: © photonews

Tijdens de wedstrijd tussen Gent en Standard werkte de VAR niet tijdens de tweede helft. En dat leverde toch opnieuw wat reacties op.

"Werkte de VAR niet? Dan waren bepaalde zaken misschien anders afgelopen qua kaarten of strafschoppen. Maar eigenlijk kan het natuurlijk niet dat het systeem ons in de steek laat", aldus Sven Kums na de wedstrijd.

Nodig?

"Voor mij is het geen probleem dat de VAR uitviel, maar sommige andere mensen kunnen misschien niet meer zonder", prikte Michel Preud'homme van zijn kant op de persconferentie richting de spelleiding en dergelijke meer.

Voor de volledigheid: veel had de VAR in de tweede helft niet kunnen doen. Over de strafschoppen waren misschien twijfels, maar zeker geen clear errors. En de twee uitsluitingen voor een tweede gele kaart? Ook daar kon de VAR niet in tussenkomen - net zoals de niet-gegeven tweede kaart voor Amallah voor het neerhalen van David overigens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties