đŸŽ„ Andermaal bezorgt buitenaardse Messi Barcelona ruime zege

Lionel Messi is alweer aan een fantastisch seizoen bezig. Ook zaterdag nam hij Barcelona bij de hand. Met drie doelpunten, waarvan twee schitterende vrije trappen, was hij eens te meer de gevierde man in Nou Camp.

Barcelona kwam halverwege de eerste helft op voorsprong: Messi zette een strafschop heel koeltjes om. In minuut 42 werd het stil in Nou Camp, wanneer Lucas Olaza met een knappe vrije trap de stand terug in evenwicht bracht.

Dat kan ik ook, moet Messi gedacht hebben. Met twee (!) fantastische vrije trappen zette hij in de eerste vijf minuten van de tweede helft orde op zaken. Sergio Busquets dreef de score nog op in de slotfase.

Door deze overwinning deelt Barcelona de koppositie met de rivalen van Real Madrid, dat zaterdag eenvoudig met 0-4 ging winnen in Eibar. Hazard scoorde andermaal niet, maar liet wel enkele knappe staaltjes van zijn klasse zien.