Reactie Nils Schouterden over defensieve aanpak : "Niet leuk voor de supporters"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti vanuit Charleroi
| 0 reacties
Nils Schouterden over defensieve aanpak :  "Niet leuk voor de supporters"
Foto: © photonews

Zaterdagavond kwam er een einde aan de reeks uitzeges van Eupen. Na drie uitoverwinningen op rij riep Charleroi de Panda's tot de orde. Het werd 1-0 voor Charleroi, na een doelpunt van Kaveh Rezaei.

"De ontgoocheling is heel groot omdat we deze nederlaag niet verdienen, een gelijkspel was logischer en billijk geweest. We kregen in de tweede helft enkele goede mogelijkheden, maar het ontbrak ons aan een portie geluk. En dan is het zuur dat je in het slot van de wedstrijd nog een tegendoelpunt pakt", vertelt Schouterden.

Voor spektakel moest je zaterdag alvast niet in het Stade du Pays de Charleroi zijn: "Beide ploegen speelden met vijf verdedigers, wat het niet aangenaam maakt voor supporters en journalisten. Maar ook voor ons als spelers is dat niet leuk. We wilden met een overwinning de internationale break ingaan. Zelfs een gelijkspel was goed geweest", aldus de 30-jarige linkspoot.

De ex-speler is bij Eupen uitgegroeid tot een certitude. "Ik voel me goed op die linksachter. Ik voel dat ik stilaan fysiek top ben en de opeenvolging van wedstrijden doet me goed. Wel moet ik in verdedigend opzicht nog serieuze stappen zetten", beseft Schouterden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties