Chadli over zijn toekomst bij Anderlecht: "Zeg niet nee tegen verlengd verblijf"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Tubeke
| 3 reacties

Nacer Chadli laat toekomst bij Anderlecht open

Chadli over zijn toekomst bij Anderlecht: "Zeg niet nee tegen verlengd verblijf"
Foto: © photonews

Anderlecht staat tiende in het klassement, maar heeft wel vier Rode Duivels. Nacer Chadli is daar uiteraard één van. De winger houdt paars-wit met zijn goals en assists in de race voor play-off 1.

Beslissend bij Anderlecht en grote kans dat hij tegen Rusland speelt. Hij ligt in de balans met Thorgan Hazard. Maar zes goals en vier assists in tien matchen in de Jupiler Pro League betekent natuurlijk ook wel iets. "Ik had een moeilijke tijd bij Monaco en Anderlecht was geïnteresseerd. Mijn speelkansen bij Monaco waren niet echt groot en Anderlecht bleek een goeie keuze voor mij. Ik amuseer me en doe mijn best", zei hij donderdag in Tubeke. 

Anderlecht huurt Chadli, maar gezien zijn prestaties zouden ze hem natuurlijk graag houden. "Ik heb er nog geen contact over gehad met de club. We zullen op het einde van het seizoen wel samenzitten. Ik ben uiteraard niet categoriek tegen een verlengd verblijf. Ik voel me wel goed bij Anderlecht."

Onder Frank Vercauteren werd zijn invloed op het spel van de Brusselaars nog groter. "Maar het is niet dat er veel veranderd is", meent hij. "We willen nog steeds de bal hebben. Maar er is misschien wel iets meer structuur op het veld. Vercauteren is ook een man met veel ervaring in de hoogste klasse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties