Beloften kloppen de groepsfavoriet : "We zijn tot mooie dingen in staat"
Florent Malice
Florent Malice
| 0 reacties

"Met de juiste mentaliteit is deze groep tot veel in staat"

Beloften kloppen de groepsfavoriet : "We zijn tot mooie dingen in staat"

De U21 leverden zondag tegen Duitsland een topprestatie af. Tegen de torenhoge favoriet gingen de jongens van Johan Walem met een 2-3 zege aan de haal. Hierdoor komen de jonge Duivels aan de leiding in de groep, weliswaar met een match meer gespeeld.

De kwalificatiecampagne begon nochtans dramatisch voor de Rode Duivels met een een op zes. De Beloften hebben zich daarna herpakt en hebben nu zelfs de leiding in de groep overgenomen van Duitsland.

"De groep heeft vandaag perfect uitgevoerd wat ik gevraagd heb. Alles wat we op training ingeoefend hadden, hebben ze vandaag gebracht in de wedstrijd", aldus een gelukkige coach Johan Walem na afloop van de wedstrijd.

"Wat een knappe prestatie van deze jonge groep tegen de favoriet. Ik kan niet anders dan de jongens te feliciteren. Ze hebben vandaag een stap vooruit gezet door te beseffen dat ze gedurende 95 minuten alles moeten geven. En als ze dat doen, zijn ze tot mooie dingen in staat. Het kopje is zo belangrijk, want voetballen kunnen ze allemaal", besluit Johan Walem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties