Ronaldo aast op versterking bij Juventus

Redactie
Ronaldo aast op versterking bij Juventus
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Pogba - Giroud - Buta - Oyarzabal

Ronaldo aast op versterking bij Juventus

Als we de Italiaanse media mogen geloven, dan zou Cristiano Ronaldo een transferwens hebben duidelijk gemaakt aan het bestuur van Juventus. Hij wil er Paul Pogba zo snel mogelijk bij.

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/11

'Internazionale mikt op aanvallende versterking'

Internazionale zou volgens The Sun azen op Olivier Giroud. Coach Conte is grote fan van Romelu Lukaku, maar hoopt op een extra concurrent voorin.


Mikel Oyarzabal naar Citizens?

Leroy Sané zou weg willen bij Manchester City en naar Duitsland vertrekken. Mikel Oyarzabal zou dan zijn opvolger moeten worden.


'Ajax wil vol inzetten op jonge Braziliaan'

Ajax zou wel wat zien in Reinier Jesus Carvalho. De Amsterdammers willen volgens La Gazzetta dello Sport tot 40 miljoen euro uitgeven voor de jonge Braziliaan van Flamengo.


'Premier League lonkt: Antwerp speelt sterkhouder in januari al kwijt'
Foto: © photonews

'Premier League (Wolverhampton) lonkt: Antwerp speelt sterkhouder Aurelio Buta in januari al kwijt'

Het ziet er naar uit dat een van de sterkhouders van Royal Antwerp wel eens op weg zou kunnen zijn naar de Premier League. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties