Oude gloriƫn Frederik Boi vertelt over zijn dieptepunt bij Cercle Brugge: "Het was echt bullshit"
Nils Wens
| 9 reacties

Frederik Boi werd bij Cercle Brugge naar de B-kern verwezen

Frederik Boi vertelt over zijn dieptepunt bij Cercle Brugge: "Het was echt bullshit"
Foto: © Photonews

Wie Frederik Boi zegt, zegt Cercle Brugge. Toch is het niet altijd vlot gelopen tussen de club en de speler. Boi werd op een gegeven moment naar de B-kern verwezen en het heeft zijn supportershart zelfs bekoeld.

We hadden een exclusief interview met Boi en daarin vertelde hij over zijn dieptepunt. “Mijn dieptepunt is dat ik bij Cercle Brugge niet meer selecteerbaar was. Ik werd naar de b-kern verwezen voor onprofessioneel gedrag, maar het was echt bullshit. Daar heb ik beseft dat je eigenlijk maar een nummer bent, want ik liep er al 25 jaar rond.”

De flankspeler van Cercle Brugge heeft nooit een duidelijk antwoord gekregen waarom hij naar de b-kern moest. “Ik was niet de duurste speler, niet de slechtste speler en ook niet de moeilijkste speler. Ik was basisspeler, maar plots werd ik niet meer goed genoeg bevonden om bij de eerste twintig te zitten.”

Smet op carrière

“Ik heb het een plaats kunnen geven, want ik weet hoe het gaat in de voetbal. De mensen die deze beslissing genomen hebben, zijn er ook niet meer. Ik ben altijd Cercle-supporter geweest, maar het is wel echt een smet op mijn carrière”, aldus Boi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties