Engvall kan niet wachten om weer op het veld te staan: "Het zou gek zijn moesten we nu niet aan play-off 1 denken"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties

Gustav Engvall staat te popelen om weer te spelen bij KV Mechelen

Engvall kan niet wachten om weer op het veld te staan: "Het zou gek zijn moesten we nu niet aan play-off 1 denken"
Foto: © photonews

Gustav Engvall heeft slechts twee matchen mogen proeven van het hoogste niveau in België voor hij zich aan de knie blesseerde. Nu is de Zweed weer fit en hij staat te popelen om de lijn van zijn sterke seizoensstart -2 matchen: 2 goals, 2 assists- door te trekken.

"Laat die matchen maar komen. Ik wil tonen dat ik terug ben! Graag al dit weekend tegen Zulte Waregem", brandde Gustav Engvall van de ambitie in een interview met Het Laatste Nieuws. Na drie maanden blessureleed is de aanvaller weer wedstrijdfit.

Play-off 1

KV Mechelen profileerde zich de laatste weken als kandidaat voor play-off 1 en dit weekend kan de promovendus een tik uitdelen aan Zulte Waregem in de strijd om een plek in de top-6. "We willen een memorabel seizoen neerzetten. Het zal niet makkelijk worden om stand te houden, maar het ziet er goed uit."

"Als we deze lijn kunnen doortrekken moet het haalbaar zijn", aldus de 23-jarige Zweed. De voorsprong van Malinwa op de zevende in het klassement bedraagt al vijf punten. "Het zou gek zijn om niet aan play-off 1 te denken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties