Wouter Vrancken hoopt op een thuiszege tegen Zulte Waregem: "Als we ons niveau van op de training kunnen doortrekken gaan we een goede partij spelen"
Arjen T'Sjoen
| 2 reacties

Wouter Vrancken hoopt op een thuiszege tegen Zulte Waregem

Wouter Vrancken hoopt op een thuiszege tegen Zulte Waregem: "Als we ons niveau van op de training kunnen doortrekken gaan we een goede partij spelen"
Foto: © photonews

Zaterdagavond neemt KV Mechelen het thuis op tegen SV Zulte Waregem. Een belangrijke wedstrijd want Malinwa kan mits een overwinning (tijdelijk) naar de tweede plaats springen en de voorsprong op het nummer zeven vergroten naar acht punten.

In Het Laatste Nieuws blikte Wouter Vrancken vooruit op de wedstrijd: "Zulte Waregem is een sterk team dat na een teleurstellende seizoensstart met enkele gerichte aankopen een knappe remonte neerzette." Toch heeft Vrancken zeker geen schrik voor de tegenstander: "Als we zaterdagavond hetzelfde niveau halen van op de training deze week dan gaan we een hele goede wedstrijd spelen. Iedereen is gemotiveerd en SV Zulte Waregem op acht punten zetten zou een goede zaak zijn."

Vrancken heeft er met de terugkeer van de Zweedse aanvaller Gustav Engvall een nieuwe troefkaart bij: "In de oefenmatch tegen Racing Genk kon Gustav 60 minuten spelen. Daarin maakte hij het enige doelpunt en liet hij enkele flitsen zien. Hij kan het verschil maken, maar zit nog niet aan zijn topniveau. Ik ben wel overtuigd dat het snel goed zal komen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties