Mazzu blikt terug op ontslag: "Misschien was ik helemaal niet verantwoordelijk voor Genkse malaise"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 11 reacties
Mazzu blikt terug op ontslag: "Misschien was ik helemaal niet verantwoordelijk voor Genkse malaise"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Twee weken geleden werd Felice Mazzu de laan uitgestuurd bij Racing Genk. Bij Proximus Sports blikte hij nu uitgebreid terug op zijn ontslag.

"Mijn ontslag kwam niet onverwacht”, aldus Mazzu. “Na de thuisnederlaag tegen AA Gent wist ik hoe laat het was. Ik voelde de kilte vanuit het bestuur, maar ook de fans waren niet echt fair meer op het einde.”

"Als het in het voetbal niet goed gaat, moet er een verantwoordelijke gezocht worden en meestal is dat de trainer. Maar ik weet niet of ik de enige verantwoordelijke was. Misschien was ik zelfs helemaal niet verantwoordelijk. Want ik ben altijd hard blijven werken voor de dingen waar ik in geloof.”

Mazzu keek afgelopen weekend naar de wedstrijd tussen Moeskroen en Genk. Het was de eerste wedstrijd van zijn opvolger Hannes Wolf.

"Genk kreeg een vroege goal tegen, zoals vaak het geval was met mij aan het roer. Genk maakte gelijk, zoals soms bij mij. En Genk zag een goal afgekeurd voor buitenspel, zoals eveneens vaak bij mij het geval was. Veel verschil was er dus nog niet, maar dat kun je na een paar dagen ook niet verwachten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties