Zidane kan een klein beetje meer vertellen over de blessure van Eden Hazard

Zidane kan een klein beetje meer vertellen over de blessure van Eden Hazard

Real Madrid gaf in eigen huis een 2-0 voorsprong uit handen en door het gelijkspel kunnen de Madrilenen geen groepswinnaar meer worden in de poule van Club Brugge. Een andere tegenslag was de blessure van Eden Hazard.

Het was uitgerekend landgenoot Thomas Meunier die Eden Hazard blesseerde. De PSG'er tackelde zijn ploegmaat van bij de Rode Duivels en Hazard bezeerde zijn enkel. De winger van Real probeerde nog even om verder te spelen, maar dat lukte uiteindelijk niet.

Zinédine Zidane kon na de match al een beetje meer vertellen over de blessure van de topaankoop. "Het was meer dan alleen maar een trap. Hij heeft ook zijn enkel verstuikt. Ik hoop dat het niet erg is en dat hij na drie dagen rust weer fit is. We zullen moeten wachten op de resultaten van de tests", aldus Zidane, die tevreden was over de prestatie van Hazard.

Het is dus wachten op een medisch rapport, maar een datum zal Hazard al met stip hebben aangeduid in zijn agenda. Op 18 december trekt Real naar Barcelona voor de Clásico.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties