🎥 PSV loopt alweer averij op; Emmen ziet weergaloze goal afgekeurd worden door VAR

Redactie

PSV is er zondagavond ook tegen laagvlieger Emmen niet in geslaagd de drie punten mee naar Eindhoven mee te nemen. Het werd 1-1 in een knotsgekke partij. De druk op PSV-coach Mark Van Bommel wordt met de week groter.

PSV kwam nochtans snel op voorsprong bij Emmen, nadat de Duitse verdediger Schwaab een hoekschop binnenkopte.

Emmen-rechtsachter Glenn Bijl scoorde wat later een absolute wereldgoal. Vanaf de middenlijn klopte hij de PSV-doelman. Helaas voor hem en heel Emmen zag de VAR een voorafgaande overtreding, waardoor het feestje niet doorging.

Vlak na rust kwam Emmen, waar ex-speler van onder meer Anderlecht en Zulte Waregem Michael Heylen negentig minuten speelde, dan toch op gelijke hoogte via Marko Kolar, op aangeven van Glenn Bijl.

En Bijl bleef de opvallendste man, evenwel niet altijd in positief opzicht. In de tweede helft beging hij een ronduit gemene overtreding op Bergwijn, die slechts met geel bestraft werd.

Toeval of niet, in de slotfase kreeg Bijl dan toch nog zijn tweede gele karton onder de neus geduwd, waardoor hij toch vroegtijdig de douches moest opzoeken.