Steven Defour beseft waar zijn kuitblessure vandaan komt: "Toen begon de miserie..."

Dante Bellon
| 13 reacties
Steven Defour beseft waar zijn kuitblessure vandaan komt: "Toen begon de miserie..."

Steven Defour staat sinds kort weer op het trainingsveld. De middenvelder van Antwerp viel tegen Standard uit met een blessure aan de hamstring, maar blesseerde zich in tussentijd ook aan de kuit. Daardoor moest Defour twee maanden aan de kant staan.

"Ik heb toch veel gepiekerd", geeft Defour (31) toe in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. "Tijdens mijn revalidatie bij Lieven Maesschalk voelde ik opeens weer iets in mijn kuit. Ik dacht: 'nu is het gedaan voor mij'. Ik was echt boos op Lieven. Hij was mijn laatste hoop, hé."

"Het was altijd van: 'ik ga dat oplossen, maar dan moet je luisteren'. Ik durfde gewoon niet meer. Maar hij had het dus juist. Lieven en ik hebben samen al heel wat meegemaakt. Hij heeft er al veel gestaan voor me", geeft de middenvelder toe.

Defour weet ook waar alles begon. "De trainer wilde me meteen in de ploeg. Ik had 45 minuten gespeeld tegen Lierse enkele dagen voor de match op Anderlecht. Hij praatte op me in en dan is het mijn voetballershart. Een week later speelde ik bijna negentig minuten en toen begon de miserie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties