Beerschot heeft samenwerkingsverband opgezet met club waar ex-speler zit: "Via hem proberen we de Zuid-Amerikaanse markt te bekijken"
Redactie
| 17 reacties

Beerschot heeft een samenwerkingsverband opgezet met América de Cali

Beerschot heeft samenwerkingsverband opgezet met club waar ex-speler zit: "Via hem proberen we de Zuid-Amerikaanse markt te bekijken"
Foto: © photonews

Beerschot heeft een samenwerkingsverband opgezet met América de Cali. Daniel Cruz, ex-speler van Beerschot, werkt bij de Colombiaanse club en via Cruz zou Beerschot dus spelers zoeken op de Zuid-Amerikaanse markt.

Jan Van Winckel maakte het dinsdag bekend op een supportersmeeting van Beerschot. De meeting werd georganiseerd door het bestuur van Beerschot en het BAK, oftwel het Beerschot AktieKomiteit. 

"América de Cali is net landskampioen geworden en is de grootste club in het land. Via Daniel Cruz proberen we de Zuid-Amerikaanse markt zo veel mogelijk te bewerken. We hebben nog niemand aangetrokken, maar we zijn er al een jaar aan het scouten. Het is niet altijd makkelijk, maar vorig jaar waren we heel dicht bij een Argentijnse speler. het is uiteindelijk niet doorgegaan", aldus Jan Van Winckel. 

Daniel Cruz blijft zo dus belangrijk voor de club. "Via Cruz en de samenwerking met América de Cali proberen we er voor te zorgen dat Cruz als ex-speler kort bij de club blijft en dat we de Zuid-Amerikaanse markt kunnen blijven bekijken", concludeert Van Winckel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties