Anderlecht ziet na negen maanden nog een speler uit de ziekenboeg komen

Anderlecht ziet na negen maanden nog een speler uit de ziekenboeg komen
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Begint de ziekenboeg van Anderlecht stilaan leeg te lopen? Het lijkt erop, want ook Zakaria Bakkali stond zowaar vandaag op het oefenveld. Voor het eerst in bijna negen maanden.

Bakkali speelde zijn laatste match tegen Antwerp in de play-offs van vorig seizoen, toen hij zes minuten mocht invallen. Maar hij sukkelde toen al met de knie en die moest dus onder het mes. De revalidatie verliep moeilijker dan verwacht, maar nu kan hij dus toch weer - voorzichtig - meetrainen.

Winterstage

Dat betekent niet dat we hem snel in de wedstrijdselectie moeten verwachten. Alhoewel hij hard werkte, sleept hij duidelijk nog wat overgewicht met zich mee. Wellicht moet hij op de winterstage de laatste etappes afleggen vooraleer hij in aanmerking komt. 

Het zou in ieder geval een optie meer betekenen en de concurrentie aanscherpen. Daar hunkeren ze momenteel naar bij de technische staf. Dat de spelers het elkaar onderling moeilijk maken. Want het vormpeil van velen gaat met hoogtes en laagtes. Het zou voor meer scherpte zorgen op training. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties