Supporters Beerschot hebben mooi initiatief op poten gezet voor 2020: "We willen een borstbeeld van een clublegende zetten aan het stadion"

Redactie
| 36 reacties
Supporters Beerschot hebben mooi initiatief op poten gezet voor 2020: "We willen een borstbeeld van een clublegende zetten aan het stadion"
Foto: © photonews

De supporters van Beerschot zijn van plan om een borstbeeld van Rik Coppens te laten zetten aan het stadion. Ze willen het geld voor het borstbeeld inzamelen aan de hand van een crowdfunding. Het bestuur van Beerschot zal eraan meewerken.

Het plan werd uitgelegd op de supportersmeeting. De meeting werd georganiseerd door het bestuur van Beerschot en het BAK (Beerschot AktieKomiteit). Volgens het BAK speelden de supporters al een tijdje met het idee om een borstbeeld van Coppens te zetten aan het stadion. 

"Het zal geld kosten, maar we willen het ook financieren aan de hand van een crowdfunding. Het gaat één van de weken opgestart worden. Tegen eind april willen we het borstbeeld onthullen, want dan zou Coppens 90 jaar geworden zijn. Er moeten nog wat formaliteiten gebeuren, maar we hebben goede hoop dat het project er gaat komen."

Het bestuur van Beerschot wil er volledig aan meewerken. "Als het administratieve werk iets te lang duurt, is het borstbeeld van Rik Coppens zeker welkom in het stadion."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties