De Mos ziet Standard niet als titelkandidaat: "Club pakt de titel, daar heerst wel rust"

De Mos ziet Standard niet als titelkandidaat: "Club pakt de titel, daar heerst wel rust"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent en Standard worden als voornaamste concurrenten gezien voor Club Brugge in de strijd om de landstitel. Volgens Aad de Mos staat er dit jaar geen maat op de ploeg van Philippe Clement.

Voor Aad de Mos is het duidelijk: Dit Club Brugge is in eigen land te sterk. "Club Brugge gaat de titel pakken. Daar heerst rust. De brandjes die er zijn, worden heel snel geblust. Denk maar aan de strafschop van Diagne. Bovendien hebben ze een voortreffelijke coach. Zowel bij Waasland-Beveren, Genk als bij Club Brugge zie ik een visie in het spel van Clement. En het transferbeleid wordt gevoerd volgens die visie, niet onbelangrijk", bekent de Mos aan Het Laatste Nieuws.

Standard heeft uiteraard kwaliteiten, maar zal volgens de Mos niet in staat zijn om Club dit seizoen te doen wankelen. "Die Vanheusden is echt een goede verdediger. Veel potentie en er staat een goeie kop op. Bastien moet nog bevestigen."

"Mpoku en Carcela kunnen het verschil maken, maar ik was niet verbaasd dat net zij in een turbulente match een rood karton kregen. De Waalse media doen alsof zij Mbappé en Neymar zijn en af en toe gedragen ze zich daar ook naar", besluit de Mos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties