Fans Anderlecht toch niet zo blij met open brief: "Het is een schuldbekentenis"
Redactie
| 52 reacties

Fans Anderlecht toch niet zo blij met open brief

Fans Anderlecht toch niet zo blij met open brief: "Het is een schuldbekentenis"
Foto: © photonews

Anderlecht heeft nog steeds de steun van het overgrote deel van zijn fans. Maar blijkbaar zaten ook zij niet te wachten op die open brief die de club donderdag uitstuurde. "Te laat, ze hadden dat moeten doen bij de aanstelling van Kompany", vindt Frank Eeckhout van het Fan Board.

Eeckhout weet dat play-off 1 moeilijk wordt. "Nu met zo'n brief afkomen, dat ruikt naar "damage control" en paniekvoetbal. Maar zolang Kompany en Verschueren het voor het zeggen hebben, geloof ik erin. Ze vullen elkaar aan en spreken dezelfde taal. Toch is de open brief een schuldbekentenis waarin Anderlecht toegeeft dat ze fout geweest zijn", geeft hij aan bij Sporza.

Nu moet Anderlecht volgens hem alles op de Beker zetten. "Maar daarin zat het niet mee bij de loting. Toch moeten we ervoor gaan. Het is de kortste weg naar Europa. Als we ons kunnen plaatsen tegen Club Brugge is het met heen- en terugwedstrijden in de halve finales. Dan kan alles."

We zijn al braaf geweest, maar de vraag is of iedereen braaf zal blijven

De brief vindt hij een aanleiding om te lachen met de supporters. Al ziet hij het nog (even) rustig blijven. "We zijn al braaf geweest dit seizoen, maar het is maar de vraag of iedereen braaf zal blijven. Ik verwacht zondag geen problemen in Luik. Het zou jammer zijn mocht het daar net als vorig seizoen mislopen. Thuis is een ander verhaal, dan komt een ander publiek kijken, dat nog kritischer is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties