Youri Tielemans blikt terug op zijn periode bij Monaco: "Nooit spijt van gehad"

Dante Bellon
| 0 reacties
Youri Tielemans blikt terug op zijn periode bij Monaco: "Nooit spijt van gehad"
Foto: © photonews

Het gaat Leicester City momenteel goed af. Na de titel in 2016 staat de club opnieuw op een knappe tweede plaats, al is dat wel met een straatlengte achterstand op Liverpool. Eén van de smaakmakers is Rode Duivel Youri Tielemans.

Vorig seizoen speelde Tielemans al een half seizoen voor The Foxes en was Brendan Rodgers duidelijk: Tielemans moest koste wat kost in Leicester blijven en dus legde de club 45 miljoen euro op de tafel van AS Monaco

Bij de Monegasken kon Tielemans nooit zijn stempel drukken zoals hij nu in de Premier League wel doet. In een gesprek met HLN legt de ex-speler van Anderlecht uit wat er net misliep in het Prinsdom. "Het was de beste stap die ik toen kon zetten. Daar blijf ik bij. Monaco won de titel en deed het uitstekend in de Champions League. Alleen had ik niet verwacht dat de helft ging weggaan", lacht hij.

Tielemans wil niet de zaken anders voordoen dan ze zijn. "Misschien had ik niet zo goed gespeeld als nu als ik meteen naar Engeland was gekomen. Ik blijf erbij dat het mijn beste beslissing was op dat moment. Het was voor mij geen slechte ervaring. Ik heb er veel vooruitgang geboekt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties