Doet opbod alle records sneuvelen? 'Engelse clubs vechten om sterkhouder, Club Brugge wil 30 miljoen euro'
Redactie
| 40 reacties

Emmanuel Dennis van Club Brugge staat in de belangstelling in de Premier League

Doet opbod alle records sneuvelen? 'Engelse clubs vechten om sterkhouder, Club Brugge wil 30 miljoen euro'

De secretaris van Club Brugge beleeft mooie tijden. De bankrekening van blauw-zwart kleurt groener dan groen. En de kans is niet onbestaande dat er nog maar eens een zak geld op zal worden bijgestort. Half Engeland wil Emmanuel Dennis halen.

Leicester City, Southampton FC en Brighton & Hove Albion - met the Seagulls heeft Club Brugge na de transfer van Mathew Ryan en José Izquierdo alvast goede contacten - volgen de prestaties van Emmanuel Dennis al langer op de voet. 

Foot Mercato weet echter dat ook Manchester United zich in de strijd om de aanvaller wil gooien. Een prijzenoorlog tussen enkele clubs uit de Premier League? Club Brugge ziet het alvast graag gebeuren. Al wil blauw-zwart (veel) boter bij de vis.

Prijzenoorlog = absoluut record?

Club Brugge hoopt namelijk de records te laten sneuvelen. Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe willen dertig miljoen euro voor de Nigeriaan. Voor de volledigheid: Club Brugge won afgelopen zomer al eens de jackpot. Aston Villa betaalde namelijk 25 miljoen euro voor Wesley Moraes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties