Schalke huurt concurrent voor Raman

Redactie
Schalke huurt concurrent voor Raman
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Canesin - Pocognoli - Cavani - Janssens - Volland - Gregoritsch

Schalke huurt concurrent voor Raman

Benito Raman verkeert in bloedvorm bij Schalke 04 en mag binnenkort een nieuwe spits verwelkomen. De Oostenrijkse Michael Gregoritsch komt van 1 januari tot 30 juni over van Augsburg, de nummer 10 in de Bundesliga. Gregoritsch staat nog droog dit seizoen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 23/12

Fernando Canesin Matos verlaat KV Oostende voor Athletico Paranaense

Fernando Canesin Matos verlaat KV Oostende. De flankaanvallen keert terug naar zijn thuisland en gaat voor Athletico Paranaense voetballen. (Lees meer)


Wolke Janssens heeft zijn contract bij Sint-Truiden verlengd

Contractnieuws uit Zuid-Limburg: Wolke Janssens en Sint-Truiden verlengen hun overeenkomst. (Lees meer)


'Edinson Cavani verlaat PSG na zeven seizoenen en trekt gratis naar Atlético'

Na 7 seizoenen met bijna 200 doelpunten houdt Edinson Cavani het wellicht voor bekeken bij PSG. De Uruguayaanse spits zou een akkoord hebben met een andere Europese topclub. (Lees meer)


Arsenal wil uithalen op transfermarkt

Arsenal zou volgens Engelse bronnen ook wat zien in Kevin Volland, een sterkhouder bij Bayer Leverkusen dit seizoen. 


'Sébastien Pocognoli kan naar erg verrassende club ... in 1B!'

'Sébastien Pocognoli kan naar erg verrassende club ... in 1B!'

Sébastien Pocognoli heeft dit seizoen nog geen minuut mogen spelen in competitie bij Standard. En dus wordt er naar een oplossing gezocht. Die lijkt er nu ook te zijn gevonden. (Lees meer)


Waar ligt de toekomst van Dries Mertens? 'Internazionale krijgt concurrentie van twee Duitse topclubs én twee Premier League-teams'

Waar speelt Dries Mertens volgend jaar? Het is dé vraag van deze wintermercato, lijkt het nu al. In juni is hij - behoudens een contractverlenging, die momenteel niet op tafel ligt - een vrije speler en dus kan er deze winter al gesproken worden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 22/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties