Transfernieuws en Transfergeruchten 24/12: Van Crombrugge - Mandzukic - Pletinckx - Boya

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 24/12: Van Crombrugge - Mandzukic - Pletinckx - Boya
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 05/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Van Crombrugge - Mandzukic - Pletinckx - Boya

Mario Mandzukic gaat in Qatar voetballen

Het stond in de sterren geschreven dat Mario Mandzukic in 2020 niet meer voor Juventus zou spelen. De 33-jarige spits speelde dit seizoen geen minuut voor de Oude Dame. (Lees meer)


AA Gent heeft zijn oog laten vallen op Moeskroen-middenvelder Frank Boya

AA Gent heeft plannen om het team nog verder te versterken in januari. De Buffalo's staan er goed voor in het klassement en willen een gooi doen naar de eerste twee plaatsen. Daarvoor is er nog meer concurrentie nodig, vindt het bestuur. (Lees meer)


Zulte Waregem heeft het contract van Ewoud Pletinckx verlengd

Zulte Waregem heeft de feestdagen met leuk nieuws voor de supporters ingezet. Jeugdproduct Ewoud Pletinckx heeft zijn contract verlengd. De 19-jarige verdediger ligt nu vast tot 2023 in het Regenboogstadion. (Lees meer)


Ajax wil bij Anderlecht komen shoppen: sterkhouder weer in het vizier van Amsterdammers
Foto: © photonews

Ajax heeft Hendrik Van Crombrugge op zijn radar staan

Wat is tot nu toe de meest geslaagde transfer bij Anderlecht? Nacer Chadli? Vincent Kompany? Wij houden het bij Hendrik Van Crombrugge. De 26-jarige doelman hield Anderlecht al verschillende keren recht of behoedde hen voor erger. En er is al interesse. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties