Engelse tweedeklasser dacht afgelopen winter aan Ibrahimovic en Cavani
Redactie
| 0 reacties

Leeds United dacht aan Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani

Engelse tweedeklasser dacht afgelopen winter aan Ibrahimovic en Cavani
Foto: © Photonews

Zlatan Ibrahimovic keerde in januari terug naar AC Milaan. De Zweedse topspits verkoos Milaan boven heel wat andere bestemmingen.

Eén van de andere geïnteresseerde clubs was de Engelse tweedeklasser Leeds United. Dat vertelde Andrea Radrizzani, de voorzitter  van de Engelse traditieclub aan Sky Italia.

“Ik sprak in december met Zlatan. Hij kon het extra wapen zijn om ons naar de Premier League te loodsen. Maar hij was meteen eerlijk tegen mij en zei dat hij een transfer naar onze club niet zag zitten. Ook Edinson Cavani bleek uiteindelijk te hoog gegrepen.”  

Na 37 wedstrijden staat Leeds op dit moment op kop in de Engelse tweede klasse. Door de impact van het coronavirus wordt er al over gesproken om volgend jaar met 22 in de Premier League te spelen. Mét Leeds dus. Misschien doen The Whites deze zomer een nieuwe poging om Zlatan of Cavani in te lijven

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties

Forever282#lokerenmagnietdood# Forever282#lokerenmagnietdood# over 16e landstitel is een feit voor Club Brugge: "Niet de mooiste, wel een verdiende" & "Dit was dé kans om de dubbel te pakken" Forever282#lokerenmagnietdood# Forever282#lokerenmagnietdood# over Tom De Sutter heeft belangrijke beslissing genomen: "Papa heeft besloten om te stoppen met voetballen" Voetballiefhebber Voetballiefhebber over OHL reageert op de aanbeveling van de Pro League en op de eventuele promotie naar 1A, bij Waasland-Beveren nog geen reactie Forever282#lokerenmagnietdood# Forever282#lokerenmagnietdood# over BREAKING: Raad van bestuur van de Pro League is duidelijk: "Competitie in 1A met onmiddellijke ingang stopzetten en waarschijnlijk ook geen bekerfinale" Naughtius Maximus   Naughtius Maximus over Oostende sportief gered en pleit bij Licentiecommissie om verwevenheid Coucke te onderzoeken VK heeft me buitengepest-adieu VK heeft me buitengepest-adieu over Pro League geeft motivatie bij hun beslissing: "Bijkomende druk op hulp- en ordediensten vermijden, geen duidelijkheid wanneer we zouden spelen..." Jens Kalken Jens Kalken over Nog heel wat clubs die technische werkloosheid gaan inroepen? Drie maanden zonder inkomsten kunnen maar bitter weinig clubs overbruggen met huidige loonlast Gewoon Kris Gewoon Kris over Verschueren vroeg Johan Boskamp om terug te keren, maar... "Toen ik zei dat ik Coucke wou spreken dat hij niet in de kleedkamer moest komen, heb ik niets meer gehoord" RAFC - halve finale en POI RAFC - halve finale en POI over De 'Bronzen Duivels' uit 2015: Debuut in Bundesliga op zijn 17e en einde contract in juni: een buitenkans voor een Belgische club? Lommelaar Lommelaar over Geen geld en... geen spelers meer! Maar liefst 16 (!) spelers gaan Oostende verlaten Kantine