Spelers van Eupen krijgen verlof en weten meteen wanneer ze terug aan de slag mogen

Redactie
| 0 reacties
Spelers van Eupen krijgen verlof en weten meteen wanneer ze terug aan de slag mogen
Foto: © photonews

Eupen heeft zonet laten weten dat hun spelers vanaf vandaag verlof krijgen. De Duitstalige club kondigde ook meteen aan wanneer de club de trainingen zal aanvatten.

Eupen is vanaf maandag officieel op vakantie. De club, die 13e eindigde dit seizoen, heeft ook de datum voor de hervatting van het seizoen op 15 juni vastgesteld. 

"De spelers van Eupen's eerste elftal zijn dit weekend aan hun zomervakantie begonnen. De spelers, die sinds 16 maart individueel trainen vanwege Covid-19, zullen medio juni terugkeren naar Eupen. Het officiële begin van de trainingen in Eupen zijn voor maandag 15 juni", verklaarde de club.

Ook voor de beloften van Eupen kwam er meer duidelijkheid. "In overleg met sportdirecteur Jordi Condom en beloftencoach Angel Cortes heeft de sportdirecteur van de club besloten dat de beloften de groepstraining niet zal hervatten, wat vanaf maandag is toegestaan. Gedurende twee weken zullen de spelers van het beloftenteam individuele trainingsprogramma's blijven volgen. Het team zal eind juni/begin juli de opleiding hervatten. De exacte datum moet nog worden vastgesteld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties