OFFICIEEL: Jean-François Gillet weet van geen ophouden en verlengt bij Standard: "Een van de meest gewaardeerde personen"

OFFICIEEL: Jean-François Gillet weet van geen ophouden en verlengt bij Standard: "Een van de meest gewaardeerde personen"

Volg Standard nu via WhatsApp!

Jean-François Gillet weet van geen ophouden. Zijn contract bij de Rouches eindigt na dit seizoen, maar Standard maakte maandag bekend dat ze Gillet een contractverlenging geven voor een extra seizoen. De 41-jarige doelman zal ook volgend seizoen de doublure van Bodart zijn.

In 2016 keerde Gillet terug naar de Rouches, waar hij opgeleid werd. Via de clubkanalen maakte Standard bekend dat ze de doublure van Bodart nog een jaar extra aan zich binden.

"Gillet maakte de voorbije drie seizoenen indruk door zijn spelniveau en professionalisme", klinkt het op de clubwebsite. "Vandaag is hij een referentie voor de de voltallige kern, een gids voor zijn collega-doelmannen en een van de meest gewaardeerde personen binnen onze club."

Gillet zal tijdens zijn laatste contractjaar zijn trainerscursussen verder afwerken, waarna hij zal toetreden tot het opleidingscentrum van de Rouches.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties