OHL-CEO Willems hoopt nog op oplossing: "Mogelijk contracten verlengen tot 2 augustus" en "Men heeft ons in onmogelijke situatie geduwd"

OHL-CEO Willems hoopt nog op oplossing: "Mogelijk contracten verlengen tot 2 augustus" en "Men heeft ons in onmogelijke situatie geduwd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Momenteel is het bij OH Leuven nog altijd koffiedik kijken. Ze hebben wel een nieuwe trainer, maar hebben ze ook spelers genoeg voor Marc Brys om de promotiefinale te spelen? CEO Peter Willems werpt meer licht op de situatie.

"Mogelijk kunnen aflopende contracten tot 2 augustus verlengd worden", zegt CEO Peter Willems bij Sporza. "Daarvoor wachten we nog op duidelijkheid van de Pro League. Hopelijk kunnen onze afscheidnemende spelers voor ons nog één wedstrijd het beste van zichzelf geven. Met de spelers die er sowieso zullen zijn, hebben we overigens ook al een goede ploeg."

Maar ze hebben nog andere ijzers in het vuur. "We doen er enerzijds alles aan om de match tegen Beerschot zo goed mogelijk voor te bereiden. Anderzijds volgens we de juridische zaken die momenteel lopen goed op. Men heeft ons in een bijna onmogelijke situatie geduwd en ik heb nog altijd de grootste moeite met het gebrek aan collegialiteit in de Pro League. Als de Raad van Mededinging het advies van de auditeur volgt, zal de Pro League zijn eerdere beslissing over het format voor volgend seizoen moeten herbekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties