Eerste kans voor Vanden Borre tijdens oefenwedstrijd en geen Roofe bij Anderlecht

Alyssa Saliou
| 21 reacties
Eerste kans voor Vanden Borre tijdens oefenwedstrijd en geen Roofe bij Anderlecht

Goed nieuws voor Anthony Vanden Borre, hij zit voor de eerste keer sinds de voorbereiding terug in de selectie voor een oefenwedstrijd. Terwijl het A-Team vanmiddag om 16 uur oefent tegen Nantes, zal de B-ploeg om 14 uur al een eerste duel spelen tegen de U21 van RSCA.

Anthony Vanden Borre heeft zijn eerste selectie van de voorbereiding beet. Om 14 uur zal de B-ploeg sparren tegen de U21. Het is nog maar de vraag hoeveel minuten hij zal krijgen. Het worden zijn eerste minuten in maanden. Hij trainde wel mee met de ploeg maar maakte nog geen deel uit van de selectie.

In het B-team lopen nog enkele opvallende namen rond. Vranjes, die nu misschien toch terug naar de Griekse hoofdstad zou kunnen vertrekken, maar ook Bakkali, Milic, Verschaeren, Takidine, Wellenreuther en Lokonga. Allemaal spelen ze mee tegen de U21.

Trebel speelt dan weer mee met de A-ploeg. Eerder liet het bestuur al weten dat "aangezien ze hem toch 3 miljoen per jaar betalen, hij beter kan spelen." Dus krijgt hij vanmiddag zijn kans tegen zijn ex-club Nantes.

Roofe blijft aan de kant. Hij revalideert momenteel. Over de aard van de blessure heeft Anderlecht nog niks gelost.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties