Bezorgt tandem Aubameyang-Lacazette Arsenal straks de FA Cup?

Jens Nimmegeers
| 7 reacties
Bezorgt tandem Aubameyang-Lacazette Arsenal straks de FA Cup?
Foto: © photonews

Vanavond staat om 18u30 de FA Cup-finale op het programma. Arsenal neemt het dan op tegen Chelsea.

Arsenal heeft er een enorm grijs seizoen opzitten. Het eindigde pas achtste en leek eigenlijk nooit aanspraak te maken op die felbegeerde Champions League-plaatsen. Het winnen van de FA Cup zou dat zwakke seizoen wel ineens helemaal goed kunnen maken. 

Het is alweer van 2017 geleden dat Arsenal nog eens een prijs wist te pakken, en ook toen won Arsenal de FA Cup. Als het vanavond enige kans wil maken, dan zal het toch vooral van de twee grote sterren vooraan moeten komen. Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette.De Gabonees kende een productief seizoen met 27 treffers, de Fransman kende een moeilijker seizoen en werkte slechts 12 ballen tegen de netten.

Voor Chelsea zou de winst van de FA Cup vooral een bekroning zijn voor een sterk seizoen onder de nieuwe coach Frank Lampard. Die moest met beperkte middelen, Chelsea mocht vorige zomer geen transfers doen, vooral beroep doen op spelers uit de eigen jeugdopleiding én zonder Eden Hazard. Toch slaagde Lampard erin om vierde te eindigen en Chelsea te kwalificeren voor de Champions League.

Kan Arsenal vanavond verrassen en Chelsea veslaan? Meldt u dan nu aan bij BETFIRST en zie uw inzet van 100 euro worden omgezet in een winst van 220 euro. Een mooie manier om het seizoen af te sluiten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties