Aleksandr Kolarov maakt binnenlandse overstap

Redactie
Aleksandr Kolarov maakt binnenlandse overstap

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Praet - Carrasco - Rodríguez Rubio - Tonali - Doherty - McKennie - El Kababri

Aleksandr Kolarov maakt binnenlandse overstap

Aleksandr Kolarov staat op het punt AS Roma in te ruilen voor Inter Milaan. De ervaren Serviër zou een contract tekenen voor twee jaar.

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08

Karl-Heinz Rummenigge geeft aan dat Bayern München geen poging zal wagen voor Lionel Messi: "Hij past niet binnen ons transferbeleid"

Waar ligt de toekomst van Lionel Messi? Al zeker niet in München. Toch niet volgens Karl-Heinz Rummenigge. (Lees meer)


McKennie in Turijn om transfer af te ronden

Weston McKennie is in Turijn aangekomen om zijn transfer naar Juventus af te ronden. De Amerikaanse middenvelder komt over van Schalke 04.


Matt Doherty staat op het punt bij Tottenham te tekenen

Totenham staat op het punt de transfer van Matt Doherty af te ronden. De Ierse verdediger van Wolverhampton kan voor 16 miljoen euro de overstap maken.


Carlo Ancelotti wil weer gaan samenwerken met James Rodriguez

Carlo Ancelotti wil James Rodriguez terug onder zijn hoede hebben. De Colombiaan wil graag vertrekken bij Real Madrid. 


Jonge keeper van Anderlecht trekt naar RWDM

De jonge Nicolas Alavoine trekt de deur bij Anderlecht achter zich dicht en trekt naar RWDM. Met de komst van Vebruggen zakte de 18-jarige doelman in de pikorde en koos hij voor een transfer.


Sevilla en Real Madrid vinden akkoord over Oscar

Oscar Rodriguez verlaat Real Madrid definitief voor Sevilla. De Spaanse middenvelder kende een goed seizoen bij Leganes. Sevilla zou 13,5 miljoen betalen voor 75% van de rechten op Oscar en heeft een contract voor vijf seizoenen klaarliggen.


Italiaanse clubs kloppen voor de tweede keer aan bij Leicester voor Dennis Praet

Dennis Praet kan Leicester na een seizoen alweer verlaten. Voor een tweede maal zijn meerdere Italiaanse clubs geïnteresseerd. (Lees meer)


AC Milaan mengt zich in debatten om Sandro Tonali

Inter Milaan leek al rond met Sandro Tonali, maar nu zou ook AC Milaan nog een poging hebben gewaagd. De twee stadsrivalen strijden nu samen om één van de grootste Italiaanse talenten.


Real Madrid en Benfica bereiken akkoord over Mariano Diaz

Real Madrid en Benfica zijn het eens geraakt over een uitleenbeurt van Mariano Diaz. De aanvaller kan overgenomen worden voor 18 miljoen euro. Benfica moet nu nog Mariano zelf overtuigen.


Brighton Labeau is de nieuwe aanvaller van Union SG

Union heeft een nieuwe spits te pakken. De Brusselaars haalden bij Amiens de 24-jarige Brighton Labeau weg. Een centrumspits, maar geen veelscorer. (Lees meer)


Waasland-Beveren zou interesse tonen in Benjamin Van Durmen

Benjamin Van Durmen, een middenvelder van Moeskroen, is geen titularis meer bij de ploeg. Hij staat dus open voor aanbiedingen van andere ploegen en Waasland-Beveren zou interesse tonen. (Lees meer)


Yannick Carrasco zou ook volgend seizoen voor Atletico Madrid uitkomen

Yannick Carrasco werd vorig seizoen uitgeleend aan Atletico Madrid, maar de Spaanse topclub zou de Rode Duivel graag houden. Er zou een contract van 4 seizoenen klaarliggen voor de flankaanvaller. (Lees meer)


Hotman El Kababri wordt door Zulte Waregem uitgeleend aan Lierse Kempenzonen

Hotman El Kababri krijgt de kans om speelminuten te verzamelen in 1B. De verdediger van Zulte Waregem wordt namelijk uitgeleend aan Lierse Kempenzonen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties