OFFICIEEL: Overbodige linksachter Racing Genk gaat bij Waasland-Beveren op zoek naar speelminuten

OFFICIEEL: Overbodige linksachter Racing Genk gaat bij Waasland-Beveren op zoek naar speelminuten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat al een tijdje in de lucht hing, werd gisterenavond bevestigd: Amine Khammas, een 21-jarige Marokkaanse Belg, gaat aan de slag bij Waasland-Beveren. Khammas verlaat Racing Genk, waar hij niet meer in de plannen van Hannes Wolf en co voorkwam.

De Marokkaanse Belg mocht onder Stuivenberg in 2017 al proeven van de Jupiler Pro League. Toen Philippe Clement overnam van de Nederlander verdween Khammas helemaal uit beeld.

Na een uitleenbeurt bij Den Bosch speelde de linksachter vorig seizoen -andermaal op uitleenbasis- bij Lommel. Aan de Gestelsedijk ontpopte hij zich quasi onmiddellijk tot vaste waarde.

In een gesprek met Voetbalkrant.com gaf hij enkele maanden geleden al aan dat hij zich absoluut aan de slag wilde in 1A. Onder meer de geruchten rond Zulte Waregem en Moeskroen waren hardnekkig, maar Khammas trekt dus naar het Waasland.

Hij tekende een contract voor drie seizoenen met een optie op een bijkomend seizoen op de Freethiel. Hij wordt gehaald als vervanger van Daam Foulon, die onlangs naar Benevento (Serie A) vertrok.

Waasland-Beveren neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen OHL. Het is nog onduidelijk of Khammas al speelgerechtigd is voor deze belangrijke wedstrijd. 

Bekijk in onderstaande video wat beelden van de nieuwste aanwinst van Waasland-Beveren:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2019-2020⚽️✅

Een bericht gedeeld door Amine khammas (@amine_khammas) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties