Vernedering op Old Trafford: Manchester United krijgt er zes om de oren van Tottenham

Nils Wens
| 0 reacties
Vernedering op Old Trafford: Manchester United krijgt er zes om de oren van Tottenham
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Premier League was er deze middag een enorme verrassing op Old Trafford. Tottenham heeft namelijk met 1-6(!) gewonnen van Manchester United. Son en Kane waren de grote sterren, want beide aanvallers konden twee keer scoren.

Manchester United begon nochtans niet slecht aan de partij, want na een fout van Davinson Sanchez op Martial kon Bruno Fernandes via een strafschop de score openen. De 1-0 stond echter niet lang op het bord, want nog geen drie minuten later Ndombele voor de 1-1 na enkele defensieve blunders bij Manchester United.

Daar bleef het ook niet bij, want we waren nog geen tien minuten ver als ook de 1-2 op het bord stond. Son verschalkte de Gea met een listig lobje. Manchester United was van slag en de doelpunten volgde elkaar in sneltempo op. Tussendoor kreeg Anthony Martial nog rood na een aanvaring met Lamela. 

Uiteindelijk kon Son nog eens scoren en ook Kane (2x) en Aurier kwamen op het scorebord. 1-6 dus en Tottenham stijgt hierdoor naar de vijfde plaats. Bij Manchester United is er duidelijk nog veel werk aan de winkel en de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer staat op een teleurstellende 16de plaats. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties