Oefenmatchen: Zulte Waregem mist twee strafschoppen en speelt gelijk tegen Moeskroen

Hannes Van Gael
| 1 reacties

Door de interlandbreak staat er volgend weekend geen competitievoetbal op het programma van de eersteklassers. Ze kunnen met andere woorden van de geledenheid gebruik maken om spelers die uit blessure terugkeren of jongens die weinig minuten maken speelkanen te geven.

Zulte Waregem - Moeskroen: 1-1

Zo speelden Moeskroen en Zulte Waregem een vriendschappelijke wedstrijd van twee keer 40 minuten. Gianni Bruno kreeg de uitgelezen mogelijkheid om Essevee op voorsprong te brengen, maar hij trapte een strafschop tegen de paal. Mathieu De Smet zette dan toch de 1-0 nog op het scorebord in de tweede helft.

Vossen kon de score verdubbelen, maar ook hij miste een penalty. Gillekens bracht redding. Bij Moeskroen was nieuwkomer Bruno Xadas op het veld gekomen en hij zette de 1-1 eindstand op het scorebord.

Dinsdag verloor KV Kortrijk al een oefenpot tegen RWDM uit 1B met 3-4.