Barcelona geeft Memphis niet op

Redactie
Barcelona geeft Memphis niet op
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Depay - Murillo - Benrahma - Kazim-Richards

Barcelona geeft Memphis niet op

Barcelona werd deze zomer nadrukkelijk in verband gebracht met Memphis Depay, maar bij het verstrijken van de transferdeadline was er nog geen deal. Volgens Marca zal de aanvaller toch overkomen van Lyon, maar dan in januari.

Transfernieuws en Transfergeruchten 16/10

Clubhopper Kazim-Richards strijkt weer in Engeland neer

Na zijn vertrek bij Blackburn in 2013 is Colin Kazim-Richards via omzwervingen in Turkije, Nederland, Schotland, Mexico en Brazilië weer in Engeland beland. Hij tekende tot aan het einde van dit seizoen bij Derby County.


West Ham wil bij het verstrijken van de transferdeadline nog uithalen

Hoezo deadline day? Engelse clubs mogen sinds 6 oktober geen spelers meer halen uit het buitenland, maar binnen de landsgrenzen mag er over divisies heen nog wel getransfereerd worden. De deadline is 16 oktober en West Ham wil nog een laatste keer uithalen. (Lees meer)


Buitenlandse interesse voor Amir Murillo van Anderlecht, maar hij heeft andere plannen

Sinds zijn komst vorige winter heeft Amir Murillo al heel wat mooie dingen laten zien bij Anderlecht. Dat ging niet onopgemerkt voorbij in het buitenland, maar de Panamese rechtsachter heeft een duidelijk plan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties