Gareth Bale matchwinnaar bij Tottenham: "Even kijken op website Real Madrid wat ze over hem te zeggen hebben"

Gareth Bale matchwinnaar bij Tottenham: "Even kijken op website Real Madrid wat ze over hem te zeggen hebben"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham knoopte na de nederlaag bij Antwerp aan met een felbevochten zege tegen Brighton&Hove Albion. Het was uitgerekend Gareth Bale die met een rake kopbal voor de beslissing zorgde.

Gareth Bale stond nog maar net tussen de lijnen wanneer hij een kwartier voor tijd met een puike kopbal het winnende doelpunt scoorde. Zijn eerste doelpunt sinds zijn terugkeer bij de Spurs. Hierdoor nestelt de ploeg van Mourinho zich voorlopig op een tweede plaats in de Premier League, op twee punten van leider Liverpool.

"Gareth wordt alsmaar beter. Hij is heel intelligent, heel ervaren. Op dit moment kan hij nog geen 90 minuten Premier League-voetbal aan, dus we moeten de momenten kiezen. We gebruiken de Europa League om hem ritme te laten opdoen", vertelde José Mourinho na afloop van de partij, waarna hij op geheel eigen wijze toch nog met een sneertje komt naar Real Madrid, de ex-club van de Welshman.

"Als ik straks vijf minuten tijd heb, zal ik zeker de website van Real Madris eens bezoeken. Benieuwd wat ze over hem zullen schrijven", aldus de Special One

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties