🎥 Zo mooi kan voetbal zijn: Schot kan emoties niet bedwingen nadat Schotland zich voor de eerste keer in 22 jaar plaatst voor toernooi
Jelle Heyman
| 2 reacties

Ryan Christie scoorde tegen Servië en kan emoties niet bedwingen

🎥 Zo mooi kan voetbal zijn: Schot kan emoties niet bedwingen nadat Schotland zich voor de eerste keer in 22 jaar plaatst voor toernooi
Foto: © photonews

Het is de Schotten gelukt donderdagavond. Voor de eerste keer sinds het WK van 1998 doen ze mee aan een groot toernooi. Ze plaatsten zich door met penalty's te winnen van Servië.

Het leek erop dat Ryan Christie de matchwinnaar zou worden bij Schotland. De middenvelder van Celtic scoorde in de tweede helft de 0-1 en het bleef ook lange tijd zo. Maar in de blessuretijd scoorde Real-spits Jovic de 1-1. Na een gemiste penalty van Mitrovic (ex-Anderlecht) kon Schotland dan toch zegevieren.

In het post-matchinterview bij Sky Sports kon Ryan Christie de emoties niet bedwingen. "Ryan, ik kan de emotie zien. Ik ben zelf ook aan het wenen", zei de interviewer zelf nog. De Schot slaagt erin om een volledig interview te geven ondanks de emotie.

Op het EK treft Schotland de buren uit Engeland, samen met Kroatië en Tsjechië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21673 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties