Advocaat Maradona eist onderzoek naar dood Pluisje: "Dit laat ik niet passeren"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

De advocaat van Diego Maradona zegt dat er fouten zijn gebeurd bij het verplegend personeel

Advocaat Maradona eist onderzoek naar dood Pluisje: "Dit laat ik niet passeren"
Foto: © photonews

De advocaat van Diego Maradona heeft zwaar uitgehaald naar het verplegend personeel dat Pluisje de laatste zorgen toediende. Hij haalt aan dat er zware fouten zijn gebeurd en eist een onderzoek.

“Vandaag is een dag van diepe pijn, verdriet en reflectie”, zo zegt Matias Morla in een persbericht. “Ik voel in mijn hart het heengaan van een vriend die ik tot de laatste van zijn dagen eerde met mijn loyaliteit en gezelschap. Ik heb persoonlijk afscheid van hem genomen, hopelijk wordt de wake een intiem en vertrouwelijk moment.”

Maar er zijn fouten gebeurd, zegt hij. “Het is onverklaarbaar dat er gedurende twaalf uur niemand van het verzorgend personeel omkeek naar mijn vriend. En de ziekenwagen deed er meer dan een halfuur over om ter plaatse te komen, een CRIMINELE IDIOTIE. Dit kan ik niet zomaar laten passeren en ik zal er dan ook op toezien dat alles tot in de puntjes onderzocht zal worden. Zoals Diego me zei: ‘Jij bent mijn soldaat, handel zonder genade.’”

“Om Diego te definiëren op dit moment van verlatenheid en pijn: hij was een goeie gast, de beste voetballer in de geschiedenis van het voetbal en een eerlijk persoon. Rust in vrede, broer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties