Polyvalentie van De Ketelaere? "Op een gegeven moment zal hij toch op zijn strepen moeten staan"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 14 reacties

Thomas Buffel vindt dat Charles De Ketelaere ook een vaste positie moet krijgen

Polyvalentie van De Ketelaere? "Op een gegeven moment zal hij toch op zijn strepen moeten staan"
Foto: © photonews

Charles De Ketelaere barst van de klasse, dat heeft iedereen al gezien. De jonge Bruggeling wordt echter op heel wat posities gebruikt. Polyvalentie heeft zo zijn voordelen, maar op een gegeven moment zal hij ook een vaste plaats moeten eisen, vindt Thomas Buffel.

De Ketelaere werd al op zes posities gebruikt. "Om écht door te groeien naar de absolute top zal hij toch op één positie zijn draai moeten vinden. Een positie waarop hij kan excelleren, waarvoor je gekozen wordt door een topclub", zegt Buffel in HLN. "Club zal daar uiteindelijk alleen maar van profiteren. Natuurlijk zeg je als jonge gast 'oké' voor het team, maar tegelijkertijd verlies je wel tijd voor jezelf om goals te maken en assists af te leveren."

Club verwacht op termijn immers ook veel geld van de van nature aanvallende middenvelder. "Na je 27ste is het niet meer de bedoeling om verkocht te worden, maar bij Charles is de insteek om op zijn beste positie bij een topclub te belanden, toch? Op een gegeven moment zal hij op zijn strepen moeten staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties