Reactie Vossen blij dat hij zich nog eens kon tonen met schitterende assist "maar nu moeten we zorgen dat we die drie punten komend weekend niet verspelen"

Alyssa Saliou vanuit Bosuil Stadion
| 1 reacties
Vossen blij dat hij zich nog eens kon tonen met schitterende assist "maar nu moeten we zorgen dat we die drie punten komend weekend niet verspelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen startte de voorbije wedstrijden op de bank. Tegen Antwerp moest hij plots invallen om de geblesseerde Chory te vervangen. Een invalbeurt die zeker en vast indruk zal gemaakt hebben op de trainer. En dat is ook Vossen niet ontgaan.

“Het was moeilijk om vaak op de bank te starten. Op Cercle ben ik op de bank begonnen en dan won de ploeg. Dan is er natuurlijk weinig reden voor de coach om aan zijn elftal te sleutelen.”

Ook vandaag begon hij weer op de bank, maar na amper tien minuten in de wedstrijd mocht hij invallen om de onfortuinlijke Chory te komen vervangen na diens enkelblessure. Uiteindelijk was het hij die de assist verzorgde waaruit de Bruno kon scoren.

“Ik heb me vandaag kunnen tonen. Die assist is natuurlijk ook mooi meegenomen. Dat doelpunt geeft ons de broodnodige drie punten, maar tegelijk ook weer zelfvertrouwen. Nu moeten we zorgen dat we die punten komend weekend niet verloren laten gaan.”

Zulte Waregem speelt dit weekend tegen Sint-Truiden en zal niet kunnen rekenen op Laurens De Bock die een schorsing aan zijn been heeft na een gele kaart door Ampomah foutief af te stoppen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties