Waar is Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan? Zweed is al een zevende wedstrijd op rij out, Rode Duivel keert opnieuw in de selectie

Seppe Frans
| 0 reacties
Waar is Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan? Zweed is al een zevende wedstrijd op rij out, Rode Duivel keert opnieuw in de selectie
Foto: © photonews

AC Milan zag afgelopen weekend zijn concurrenten naderen na een 2-2 gelijkspel in eigen huis tegen Parma Calcio. Woensdagavond trekt het op verplaatsing naar de voorlaatste in de stand. Er moet dus gewonnen worden om de leidersplaats te behouden, maar opnieuw geen Ibrahimovic te bespeuren.

AC Milan zal woensdagavond niet kunnen rekenen op de doelpunten van sterkhouder Zlatan Ibrahimovic. Verder ontbreken ook Kjaer en Bennacer in de selectie. Een stevige aderlating voor de Rossoneri, dat stadsrivaal Inter tot op drie punten ziet naderen. Alexis Saelemaekers keert wel weer terug in de selectie. Dit weekend kwam de Rode Duivel niet in actie door darmproblemen.

Kopzorgen dus voor Stefano Pioli omtrent de topschutter van de Serie A. Eind november viel Zlatan Ibrahimovic op het veld van Napoli uit met een ‘onschuldige’ blessure. In principe kon hij na tien dagen weer aansluiten bij de groep, maar woensdagavond mist hij al zijn zevende wedstrijd op rij. Is Milan een zinkend schip zonder zijn kapitein?

Ondanks de grote impact van de Zweed, blijft AC Milan de ongeslagen competitieleider in de Serie A. Al was het dit weekend even verschieten toen ze op een 0-2 achterstand aankeken tegen middenmoter Parma Calcio. In de absolute slotfase schonk linksback Theo Hernández met zijn tweede doelpunt de thuisploeg dan toch nog een punt. Europees kwalificeerde het zich ook als groepswinnaar voor de knock-out ronde van de Europa League. 18 februari gaan ze op bezoek bij Rode Ster Belgrado. Hopelijk met Zlatan Ibrahimovic, de publiekslieveling van alle voetballiefhebbers. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties