Eerste gegadigde komt al op de proppen voor Quincy Promes

Redactie
Eerste gegadigde komt al op de proppen voor Quincy Promes
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Depay - Mata - Mæhle - Milik - Zinckernagel - de Nooijer - García Martret - Rode Gregersen

Eerste gegadigde komt al op de proppen voor Quincy Promes

Het zijn moeilijke tijden voor Quincy Promes, die mogelijk zal moeten vertrekken bij Ajax na zijn vermeende rol in een steekincident. Spartak Moskou zou hem volgens de Nederlandse pers alvast graag willen terughalen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 21/12

'Anderlecht verlegt geweer helemaal van schouder en heeft twee Scandinavische sensaties op het oog'

RSC Anderlecht is volop bezig met de toekomst. Het aast daarbij op heel wat nieuwkomers. Eentje is al bijna op weg, maar paars-wit aast nog op andere versterkingen. (Lees meer)


Anderlecht heeft aanwinst te strikken: nieuwkomer poseert al in paars-wit
Foto: © photonews

Anderlecht heeft aanwinst te strikken: nieuwkomer poseert al in paars-wit

Neen, de champagne mag nog niet helemaal ontkurkt worden. Maar het lijkt nu wel een kwestie van uren of dagen te zijn. (Lees meer)


Apart: ambitieuze Belgische club haalt vader (met Eredivisie-ervaring) én zoon samen in huis

Ook in deze fase van de competitie worden er nog transfers gedaan, zoveel is duidelijk. En daarbij is de ambitie zoals steeds steil. (Lees meer)


Lierse Kempenzonen haalt nu ook speler op bij OH Leuven

Lierse Kempenzonen heeft zich op huurbasis versterkt met Brent Laes. Die wordt door OH Leuven uitgeleend, hebben de Leuvenaars laten weten.


'Twee versterkingen op komst voor Barcelona'

Memphis Depay (Olympique Lyon) en Eric García (Manchester City) lijken deze winter dan toch op weg te zullen zijn naar Barcelona. Dat meldt alvast SPORT.


Milik deze winter al weg?

Arkadiusz Milik zou deze winter al kunnen verkassen bij Napoli. De speler heeft een aflopend contract en wil dat niet verlengen, waardoor hij nu niet meer speelt. Met oog op het EK wil hij meer speelminuten maken.


Joakim Maehle trekt zo goed als zeker naar Atalanta

We konden het vorige week al melden: Joakim Maehle trekt - tot spijt van Marseille - naar Atalanta. Het bestuur van Genk heeft de onderhandelingen zo goed als afgerond en de kassa zal weer rinkelen. (Lees meer)


Club blijft niet bij de pakken zitten en heeft 19-jarige Amerikaan op het oog als opvolger van Mata
Foto: © photonews

Club Brugge denkt aan de Amerikaanse rechtsback Bryan Reynolds

Club Brugge denkt al aan de toekomst. Ze weten ook dat blauw-zwart niet het eindstation is voor Clinton Mata en zoeken reeds een opvolger. Daarvoor zijn ze nu gaan aankloppen bij een Amerikaans talent, maar de concurrentie is scherp. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties